Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Blog april 2019 Updated juli 2023

3e generatie optimalisatie naar het wagenpark van vandaag

3e generatie optimalisatie gaat over het gebruik van digitale betrokkenheid van order tot cash

Brochure downloaden

Martijn Schimmer

Intelligent Optimization Solution Advisor

Blijf voorop lopen. Vergroot het concurrentievoordeel.   Digitale evolutie is een wake-up call voor elke organisatie die het ware potentieel niet heeft begrepen om meer digitaal betrokken te raken en zo alle belanghebbenden in staat te stellen hun processen van order tot cash te   verbeteren.

De inflexibiliteit van een handmatige aanpak

Wanneer transportbedrijven uitsluitend vertrouwen op een handmatige aanpak, kunnen planning en uitvoering behoorlijk inflexibel zijn. Dit resulteert in aanzienlijke kosten door gemiste leveringen, organisatorische stress wanneer klanten het ophalen uitstellen dat voor vandaag is gepland, of verkopen die een servicedag en -tijd overeenkomen zonder transportplanners te raadplegen.

De meeste transportplannings- en optimalisatiesystemen zijn batchprocesgestuurd. Losjes geïntegreerd zijn in algemene werkprocessen en IT-systemen. Dit betekent dat ze vaak niet kunnen optimaliseren voordat ze alle bestellingen hebben ontvangen. Of ze kunnen plannen niet live opnieuw optimaliseren tijdens het uitvoeren van routes. En informatie beweegt zich niet vrij tussen verschillende stakeholders: ordernemers, klanten, magazijnmedewerkers en transportplanners.

Digitaal gaan voor Transport

Digitale transformatie gaat over het in staat stellen van alle belanghebbenden om hun processen te verbeteren door op papier gebaseerde workflows te digitaliseren. Het implementeren van nieuwe technologieën en intelligente software zal de sleutel tot succes in de toekomst zijn. Digitale transformatie is een uitdaging voor veel bedrijven en wordt voor sommigen zelfs als een bedreiging beschouwd. De marktleiders van morgen omarmen nieuwe technologie met een steeds hogere snelheid. Ze zullen de markt voor het wegvervoer verstoren. Door innovatie te bevorderen en nieuwe 3e generatie routeringstechnologieën toe te passen, loopt u voor op de rest en wordt u succesvoller in een wereld die voortdurend verandert.

De minder gereisde lading

De overstap van handmatige routering en verzending naar automatische en gedigitaliseerde routeoptimalisatie kan bedrijven helpen het gebruik van bedrijfsmiddelen te verbeteren, de klantenservice te verbeteren, kilometers en rijtijd te verminderen en hun algehele koolstofvoetafdruk te verlagen.

Evolutie geen revolutie

AMCS zet zich in om haar klanten te helpen digitale bedrijfsmodellen te bouwen bovenop hun bestaande systemen. Met behulp van het intelligente AMCS-optimalisatieplatform maakt deze gecombineerde aanpak bedrijven flexibeler en maakt het snelle veranderingen mogelijk zonder bestaande gegevensonderbreking. Dit betekent het implementeren van nieuwe ideeën en nieuwe strategieën in dagen, niet maanden of jaren.

Stimuleer efficiëntie en wendbaarheid met 3e generatie routeoptimalisatie

3e generatie optimalisatie maakt transportbedrijven efficiënter, wendbaarder en klantgerichter. Het bieden van een niveau van flexibiliteit dat hen in staat stelt om direct en efficiënt te reageren op de eisen van klanten, verzoeken, uitzonderingen en wijzigingen in de werking, zoals het nemen van bestellingen, wijzigingen in bestellingen, routewijzigingen, ETA-informatie, routevalidatie en facturering.

Continu op de achtergrond draaien om bedrijfsprocessen stap voor stap te ondersteunen. Dit is volledig geïntegreerd met omliggende systemen zoals ERP, WMS, webportalen, CRM, voertuig- en apparatuursensoren en mobiele oplossingen voor chauffeurs.

Terwijl kernplanners rechtstreeks werken met de geavanceerde gebruikersinterfaces van de kernoptimalisatieoplossing, worden andere belanghebbenden zoals verkoop, klanten, supervisors, chauffeurs, onderaannemers, enzovoort via webportals en apps betrokken gehouden bij het proces.

Waarom morgen een inhaalslag maken als je vandaag vooruit kunt komen? Dit is3e generatie route optimalisatie van AMCS Routing!

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Vraag een Fleet Planner demo aan

Ontdek hoe AMCS Fleet Planner de kosten kan verlagen en de winst kan maximaliseren met real-time routeplanning en effectieve transportoptimalisatie.

Vraag een demo aan

Resources

Blog

Vloot succesvol beheren: De 10 grootste fouten in vlootbeheer vermijden

Evenement

Innovatie en duurzaamheid voor een circulaire economie

Webinar

Krijg antwoord op je vragen over Dossier 7 / AMCS vlootonderhoud

Bekijk andere resources

Fleet Planner Brochure

Download de Fleet Planner-brochure om erachter te komen hoe routeoptimalisatie het aantal kilometers kan verminderen, de rijtijd kan minimaliseren en de CO2-uitstoot met maximaal 25% kan verminderen.

Brochure downloaden
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op