Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Blog oktober 2017 Updated maart 2023

5 manieren om de operationele efficiëntie te verhogen

Nu het jaar ten einde loopt, is dit een goed moment om uw bedrijfsvoering goed te bekijken en manieren te bepalen om efficiënter te werken in de hele organisatie op weg naar 2017. Of u nu de productiviteit wilt verhogen, bepaalde delen van uw bedrijf wilt automatiseren of gewoon klachten van klanten wilt voorlopen, het aanbrengen van enkele specifieke aanpassingen zal helpen de kosten te verlagen en uw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Brochure downloaden

Evan Schwartz

Chief Enterprise Architect, AMCS Global

5 manieren om de operationele efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen

Nu het jaar ten einde loopt, is dit een goed moment om uw bedrijfsvoering onder de loep te nemen en manieren te bepalen om efficiënter te werken in de hele organisatie richting 2018.

Of u nu de productiviteit wilt verhogen, bepaalde delen van uw bedrijf wilt automatiseren of gewoon klachten van klanten wilt voorkomen, het maken van enkele specifieke aanpassingen zal helpen de kosten te verlagen en uw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Hier zijn 5 manieren om u op weg te helpen om de operationele efficiëntie te verhogen:

1. Routeoptimalisatie: Implementeer een routeoptimalisatiesysteem om de productiviteit en winstgevendheid van alle routes die in uw organisatie lopen te verhogen - dit zorgt ervoor dat uw chauffeurs hun routes op de meest efficiënte manier werken.

2. Klantenservice: Loop vooruit op klachten van klanten en gemiste of overgeslagen services / werkorders door proactief alle services en werkorders te volgen die niet binnen 24 uur na planning zijn voltooid.

3. Go Paperless!: Door handheld-apparaten of tablets te implementeren, kunnen uw chauffeurs hun route elektronisch verkrijgen; waardoor real-time data in de backoffice kan worden opgehaald. Door uw medewerkers op de hoogte te houden, kunnen ze klanten beter van dienst zijn.

4. Voorraad bijhouden: verbeter de efficiëntie van uw voorraadtracering door seriële #s en / of RFID-tags toe te voegen.

5. Servicegaranties: Implementeer servicegaranties om gemiste en / of overgeslagen services en pick-ups te minimaliseren; zodat u op de hoogte blijft van operationele vertragingen voordat de klant belt.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Vraag een demo aan om te leren hoe AMCS de manier verandert waarop je je online inzet

Ontdek hoe AMCS uw online engagement met klanten en partners kan verrijken.

Vraag een demo aan

AMCS brochure Klantportaal

Ontdek hoe AMCS Customer Portal het aantal telefoontjes kan verminderen, de operationele kosten kan verlagen en de klanttevredenheid kan verhogen.

Brochure downloaden

Resources

Brochure

AMCS BETALEN VOOR LEVERANCIERSBETALINGEN VOOR METAALRECYCLINGBEDRIJVEN

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Evenement

ESG Europe Summit

Bekijk andere resources

Laat ons zien wat het AMCS Platform voor jou kan doen!

Laat AMCS je laten zien hoe je je activiteiten kunt optimaliseren om je winst te verhogen, je efficiëntie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Vraag een demo aan
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op