Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Blog april 2021 Updated juli 2023

De flexibele brandstofverdeler: hoe u uw spel kunt verbeteren

Het gebruik van rigide processen is werken in een opeenvolgende volgorde van taken. Terwijl u werkt, vinkt u de vakjes aan. Orders. Vooruitzichten. Optimalisatie. Opheffing. Leveren. Cash. Business as usual dus.

Bel me terug

Jan Tønder

Intelligent Optimization Solution Advisor

Het gebruik van rigide processen is werken in een opeenvolgende volgorde van taken. Terwijl u werkt, vinkt u de vakjes aan. Orders. Vooruitzichten. Optimalisatie. Opheffing. Leveren. Cash. Business as usual dus.

Hoe werkt dat voor jou uit?

Of je kunt een agile vorm van werken toepassen, die silo's wegneemt en processen integreert. Dit vormt de kern van AMCS Fuel Planner, dat rijke, uitgebreide functionaliteiten biedt om flexibiliteit op elk gebied van uw bedrijf en realtime optimalisatie over de hele linie mogelijk te maken.

Wat betekent wendbaarheid eigenlijk?

Werken met wendbaarheid is werken zonder grenzen. Dit betekent niet dat het werken met een agile aanpak structuur mist. Integendeel. Er zijn nog steeds processen die je moet volgen om succesvol te zijn. Zie het als een mindset, mogelijk gemaakt door de juiste technologieën die je bevrijden van rigide vormen van werken. Het stelt u in staat om met uw oog op de prijs te werken in plaats van vooraf bezig te zijn met procedures.

Voor sommige bedrijven is het werken met de lineaire, rigide aanpak opereren binnen hun comfortzone. Als dat een eerlijke beschrijving van u is, bedenk dan dat u concurreert met meer wendbare, flexibele brandstofdistributeurs. Door wendbaar te zijn, kan uw bedrijf pro-actief zijn in plaats van reactief. Je verbetert de prestaties en wordt competitiever.

Het pad naar wendbaarheid: AMCS Fuel Planner

Laten we eens kijken naar enkele van de uitdagingen waarmee downstream brandstofdistributeurs worden geconfronteerd:

Met AMCS Fuel Planner kunt u bestellingen opnemen wanneer ze binnenkomen zonder problemen of onnodige besteldeadlines. Als u op de traditionele manier werkt, zou u normaal gesproken de plannen vergrendelen en vervolgens beginnen met het optimaliseren van de volgende stappen. Met amcs fuel planner's VMI Manager en forecasting worden orders automatisch gegenereerd op basis van historische gegevens en dips metingen van de tanks. Wanneer bestellingen binnenkomen, integreert planning en follow-up in verschillende iteraties. Alles gebeurt tegelijkertijd versus zijdelings.

Je ziet pick-ups, leveringen en rijtijd op je scherm. In de dagen voorafgaand aan uw uitvoering zullen uw tankers vollopen met geoptimaliseerde orders. De optimalisatiefuncties van AMCS Fuel Planner kunnen systeemorders uitwisselen binnen de totale pool van bestellingen om het meest efficiënte en voordelige plan te bieden. Intelligente optimalisatie routeplanning zorgt voor de meest efficiënte routes, bespaart kostbare tijd en verlaagt de bedrijfskosten. Een geavanceerd en grondig rapportagesysteem zorgt ervoor dat KPI's zich houden aan schattingen en afstemming en gegevens voor facturering worden voorbereid.

Dat is een voorbeeld van wat het betekent om met wendbaarheid te werken.  Het eindresultaat is een snellere, soepelere cashflow, wat de wendbaarheid verder stimuleert.

Survival of the fittest

Als eisen en omstandigheden veranderen - en dat doen ze altijd - kunt u naadloos veranderen om ze aan te pakken. Als u op de traditionele manier werkt met behulp van rigide methoden, voegt u uw werklast toe. Is dat echt de beste besteding van uw tijd en middelen? Met AMCS-technologieën kunt u de tijd die u besteedt aan planning en administratie tot 75% verminderen. Denk daar eens over na.

In wezen gaat wendbaarheid over aanpassen - overweeg evolutie. Wie zich het snelst aanpast, overleeft. AMCS Fuel Planner reageert voor u, zodat u zich direct kunt aanpassen aan veranderende situaties. Het gaat om veerkracht. Ondertussen moet je met rigide manieren van werken anticiperen op veranderingen en zelfs dan kunnen die veranderingen je planning verstoren.

Nauwkeurigheid is alles

Zonder nauwkeurige gegevens is wendbaarheid uit het raam. Het is nauwkeurigheid die agile vormen van werken mogelijk maakt. Om bijvoorbeeld het verbruik te voorspellen, gebruikt AMCS Fuel Planner peilstokmetingen of sensormetingen van werkelijke tankniveaus, samen met het historische verbruik van de brandstofproducten, om de benodigde gegevens te verstrekken. Geautomatiseerde forecasting is de manier waarop AMCS Fuel Planner aanvullingen optimaliseert. Zonder de nauwkeurigheid die de gegevens bieden, bent u terug bij tijdrovende handmatige processen. Dit is niet bevorderlijk voor het werken met wendbaarheid.

Schaalbaar om de flexibiliteit te maximaliseren

AMCS Fuel Planner draait in de cloud. Het is aanpasbaar en kan worden geconfigureerd met alle systemen die u momenteel gebruikt. Hoewel we onze eigen amcs mobiele oplossing aanbevelen, gebruikt u er misschien al een waar u tevreden mee bent. Geen probleem.

Wij kunnen AMCS Fuel Planner integreren met uw oplossing.  Het feit dat het in de cloud draait, betekent dat er weinig of geen impact is op uw huidige infrastructuur. Het kan op aanvraag worden geschaald om aan uw behoeften te voldoen. Naarmate uw bedrijf groeit, kan uw cloudgebruik dat ook, zonder onderbreking van uw bedrijf. Er is geen server nodig voor AMCS Fuel Planner - het draait op de onze. Wij zorgen voor updates en beveiliging van onze kant.

Met andere woorden, wij doen het werk zodat niets u afremt.

Dat is ook een nauwkeurige manier om AMCS Fuel Planner te beschrijven.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Vraag een persoonlijke demo aan

Ontdek hoe u de brandstofdistributie efficiënter kunt maken, de onderhoudskosten van bedrijfsmiddelen aanzienlijk kunt verlagen en uw marges en winst kunt verbeteren.

Vraag een demo aan

Brandstof Planner Brochure

Verbetering van de efficiëntie en verbetering van de marges in de downstream-brandstofindustrie

Brochure downloaden

Resources

Evenement

Innovatie en duurzaamheid voor een circulaire economie

Blog

De Benchmark Infographic: Een snelle blik op een diep duik in de industrie

Blog

Navigeren door technologische verschuivingen

Bekijk andere resources

Fleet Planner Brochure

Download de Fleet Planner-brochure om erachter te komen hoe routeoptimalisatie het aantal kilometers kan verminderen, de rijtijd kan minimaliseren en de CO2-uitstoot met maximaal 25% kan verminderen.

Brochure downloaden
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op