Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
iStock-607609202.jpg

02 nov 2021

AMCS presenteert huidige en toekomstige ontwikkelingen in Intelligente Optimalisatie tijdens de ICT & Logistiek vakbeurs op 10-11 november.

ICT & Logistiek is dé vakbeurs voor ICT in de logistiek in Nederland. De vakbeurs staat dit jaar in het teken van de veerkracht in de logistieke keten en het creëren van meer flexibiliteit en connectiviteit. De jaarlijkse vakbeurs brengt bedrijven samen die actief zijn in de digitalisering en automatisering van de logistiek om organisaties te helpen logistieke projecten te faciliteren en hun logistieke operaties te transformeren.

Het thema veerkracht vertegenwoordigt een gemeenschappelijk doel binnen de sector, namelijk het verhogen van de flexibiliteit en ervoor zorgen dat organisaties klaar zijn voor de toekomst. De beurs biedt oplossingen, toepassingen en diensten die bedrijven kunnen helpen slimmer te werken. Met andere woorden, de perfecte omgeving voor AMCS om ons antwoord op slimmere logistiek te presenteren, naast onze routekaart voor nog meer vooruitgang in Intelligente Optimalisatie en Transport Management Systemen.

De AMCS Intelligente Optimalisatie oplossingen

AMCS levert slimme oplossingen voor logistieke processen met Intelligent Optimisation software. De AMCS oplossing biedt zeer geavanceerde, maar ook intuïtieve en gebruiksvriendelijke systemen voor fleetplanning, route-optimalisatie, en smart dispatch.

De Smart Dispatch-oplossing biedt een breed scala aan intelligente opties voor de dagelijkse planning van beschikbare voertuigen en chauffeurs. Het biedt een zeer effectief en efficiënt resource management systeem voor het ondersteunen van alle transportactiviteiten. 

Toepassing van AI en machine learning

Een andere slimme oplossing waaraan momenteel wordt gewerkt, is het gebruik van kunstmatige intelligentie in combinatie met bijvoorbeeld camera's in containers - vooral nuttig voor onze klanten op het gebied van afvalbeheer en recycling, om vervuiling en ongewenste materialen te helpen herkennen voordat ze in de inzameltrucks worden geleegd. Het gebruik van camera's en AI kan helpen de verontreiniging van materialen en grondstoffen te verminderen en te besparen op sorteer- en verwerkingskosten.

Voordelen van Intelligente Optimalisatie & AMCS Platform

AMCS Platform is intelligente optimalisatie software voor bedrijven met complexe logistieke processen. Slimme oplossingen voor alles van route-optimalisatie tot prijsstelling, supply chain, en order-to-cash efficiëntie. Het is bewezen dat de implementatie van het AMCS Platform het volgende oplevert:

- 5-15% reducties in benodigde voertuigen en chauffeursdiensten

- 5-25% reductie in gereden kilometers, rijtijd en CO2 uitstoot

- 20-50% vermindering van de tijd die nodig is voor transport planning, uitvoering, en follow-up

Bezoek ons op de AMCS-stand: Stand 01.C116

Bezoekers aan de ICT & Logistiek beurs in de Jaarbeurs in Utrecht kunnen AMCS ontmoeten op Stand 01.C116 om de laatste informatie te krijgen over onze Intelligent Optimisation oplossing. U kunt ook meer te weten komen over onze volledige suite van enterprise-grade oplossingen op het AMCS Platform, waaronder Intelligent Optimisation, Enterprise Management, Voertuigtechnologie, en Mobile Workforce.

Over AMCS:

AMCS is de bedenker van het AMCS Platform: een enterprise grade cloud- en softwareplatform dat is ontworpen op basis van de best practice-processen van duizenden bedrijven op het gebied van materiële hulpmiddelen over de hele wereld. Met het AMCS platform hebben we een ultra-modern, schaalbaar platform gecreëerd dat industrie-specifieke software combineert met best-in-class optimalisatie mogelijkheden, e-commerce vernuft en on-vehicle technologieën. Het hoofdkantoor van AMCS is gevestigd in Ierland. AMCS heeft kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Australazië met meer dan 680 werknemers en meer dan 2750 klanten in 22 landen.

bel mij terug