Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
template tradeshow ICT en Logistiek.jpg

Bezoek AMCS tijdens ICT & Logistiek 2019 op stand  C112

05 nov 2019 09:30

07 nov 2019 18:00

Bezoek AMCS tijdens ICT & Logistiek 2019

Connected Logistics

Jaarbeurs Utrecht

Op 5, 6 en 7 november vindt in de Jaarbeurs Utrecht de vakbeurs ICT & Logistiek plaats.

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u dé (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de Logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

Stand C112 

Uiteraard is AMCS ook dit jaar weer aanwezig. Op stand C112 demonstreren wij AMCS Intelligent Optimisation, onze slimme software voor bedrijven met complexe logistieke processen.

Denk hierbij aan:

  • Routeoptimalisatie en -planning
  • Event-driven / agile optimalisatie
  • Optimalisatie van middelen en capaciteit
  • Guided Navigation
  • Gebruiksvriendelijke mobiele oplossingen voor uw chauffeurs

Reserveer nu alvast uw demo!

We bieden u graag de mogelijkheid om nu alvast een afspraak te maken voor een demo met onze specialisten op onze ICT & Logistiek stand. Zo bent u ervan verzekerd dat u alle informatie krijgt die u zoekt. Gebruik het formulier om een afspraak voor een demo aan te vragen, klik op de button aan de rechterzijde. Wij nemen dan contact met u op. 

Mis onze seminars in de theaters niet!

Naast demo’s en een goede kop koffie op onze stand verzorgen we ook 2 seminar sessies in Theater 2 – Transport & Distributie op beide beursdagen van 11:00-11:30.

5 november

Op 5 november spreekt Stefan Carpentier – RMX Logistics & Operations Manager over het optimaliseren van van de productieplanning en de outbound logistiek in de ready-mix cement industrie. Voor meer informatie.

6 november

Op 6 november spreekt David Moller Hansen van AMCS over de mogelijkheden van derde-generatie route-optimalisate technologie. David is als Product Engineer nauw betrokken bij de ontwikkeling van de AMCS route-optimalisatie. Klik hier Voor meer informatie. Deze presentatie is in het Engels.

Gratis kaarten

Uiteraard bieden wij u weer graag de mogelijkheid om u te registreren voor gratis toegang tot ICT & Logistiek. U kunt zich via deze link direct aanmelden voor gratis kaarten voor snelle toegang tot de beursvloer!
We kijken uit naar uw komst, tot in de Jaarbeurs!

Heeft u in de tussentijd nog vragen of opmerkingen, neem dan contact op met Lara van Rijswijk.

 

bel mij terug