Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
iStock-943160264.jpg

05 nov 2019 11:00

05 nov 2019 11:30

ICT & Logistiek seminar - Cementir 4.0: AMCS Fleetplanner voor logistiek en optimalisatie

Jaarbeurs, Utrecht - theater 2 - Transport & Distributie

Cementir 4.0: AMCS Fleetplanner voor logistiek en optimalisatie.

In deze sessie bespreken we een best-practice rond route optimalisatie in de stortklaar beton industrie. De sessie wordt verzorgd door: Stefan Carpentier – RMX Logistics & Operations Manager.

Stefan is een stortklaar beton professional met een uitgebreide nationale en internationale ervaring, zowel commerciëel, operationeel als in Supply Chain. De transportkosten zijn al vlot 30% van de totale kosten waardoor de sector volop inzet op logistieke optimalisatie.

Als Logistiek Manager bij CCB ligt hij mee aan de basis van het succesvol digitaliseren en  optimaliseren van de productieplanning en de outbound logistiek.

CCB – Compagnie Des Ciments Belges – maakt deel uit van de Cementir Group. CCB produceert cement, granulaten en stortklaar beton.

Voor zijn 14 stortklare betoncentrales maakt CCB met succes gebruik van Fleetplanner voor zijn productieplanning en logistiek.

Zo speelt AMCS een belangrijke rol in het doorgedreven digitaliseringsproces.