Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
digitale transformatie- Waste seminar.jpg

29 mei 2019 08:30

CET

Seminar

Digitale transformatie in de afvalbranche

Louwman Museum Den Haag

De ontwikkelingen in de afval- en recyclingbranche volgen elkaar snel op. Waar tot voor kort alleen nog werd gesproken over de toekomst van digitale transformatie, is dit nu al in volle gang. Cloud-oplossingen, Internet of Things, Blockchain, en andere technologieën, worden al volop ingezet in praktische toepassingen. Deze ontwikkelingen stellen ook nieuwe eisen aan de ERP-oplossing. Hiervoor is een vierde generatie ERP-omgeving nodig zoals AMCS Platform.  

Tijdens het seminar bespreken we hoe innovatieve technologieën u kunnen helpen met uw business. We kijken naar de nieuwste ontwikkelingen en laten u zien hoe AMCS u kan helpen uw positie in de markt te verbeteren.  

Om u te ondersteunen met uw digitale transformatie, organiseert AMCS het seminar: Digitale Transformatie in de afvalbranche. 

 

Programma

08:30 Inloop & koffie

09:30 Welkom en de agenda voor het seminar

09:45 Introductie van AMCS.

We bespreken de AMCS visie en strategie. We informeren u tevens over de digitale transformatie barometer, een uniek maturiteitsmodel specifiek voor de afval- en recyclingbranche. Met dit hulpmiddel kunt u zelf nagaan op welke vlakken van transformatie u nog stappen kunt zetten.

10:45 Pauze

11:15 Introductie van het AMCS Platform.  

In deze sessie wordt u uitgebreid geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen met AMCS Platform. AMCS Platform is een vierde generatie ERP-oplossing dat schaalbaar is en volledig aansluit op de unieke en complexe behoeften van afval- en recyclingsbedrijven van iedere omvang. Het biedt krachtige optimalisatiemogelijkheden, e-commerce oplossingen, geïntegreerde voertuigtechnologie en meer, vanuit de cloud.

AMCS Platform demo’s: waar staan we nu/waar gaan we heen?

11:45 – Demonstratie AMCS Platform deel 1

Enterprise management: een kennismaking met de verschillende modules in de ERP-omgeving. We laten tevens zien hoe eenvoudig u kunt integreren met onder andere SalesForce.

Digital engagement: danzij het gebruik van nieuwe web- technologiëen is een Intuïtieve en modere interface ontwikkeld. We laten u dit zien in een demonstratie van het klantportaal en klantcontactcentrum.

12:30 – 13:30 Lunch

13:30 Demonstratie AMCS Platform deel 2

Intelligent Optimization voor ondergronds met Waste Planner

In deze demonstratie bespreken we de geavanceerde mogelijkheden van Waste Planner voor het inplannen van routes en bezoekfrequenties voor lediging van ondergrondse containers. Met inzet van Waste Planner kunnen enorme besparingen worden gerealiseerd. We laten u zien hoe dit werkt.

Het maken en onderhouden van een masterplan bedrijfsafval

In deze demonstratie gaan we in op het maken van een geoptimaliseerd masterplan. We bespreken ook hoe we omgaan met veranderingen zoals het opnemen van nieuwe orders en hoe dit tezamen met het masterplan kan worden geoptimaliseerd.

Guided Navigation

In deze demonstratie laten we de mogelijkheden zien van guided navigation ofwel de uitvoering van routes op basis van gesproken begeleiding op een mobiele device.

14:15 Het onboarden op het nieuwe AMCS Platform

Hoe zit het met uw bestaande ERP-oplossing en hoe kan AMCS u helpen met de migratie naar AMCS Platform? In deze sesie bespreken we de mogelijkheden zodat u een goed beeld krijgt wat daarvoor nodig is en welke voordelen dit voor u biedt.

14:30  Klantpresentatie

Een AMCS-klant vertelt over de ervaringen die zijn opgedaan met AMCS Platform en hoe dit heeft bijgedragen aan de business-resultaten van het bedrijf.

15:00 Museum bezoek

Uw kans om de prachtige collectie auto’s te bekijken in het Louwman museum.

15:30 Afsluiten met een netwerkborrel  

bel mij terug