Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
Route optimisation | AMCS

21 mei 2019 12:00

CET

Seminar

Digitale Transformatie van de supply chain met moderne routing technologie

Louwman Museum, Den Haag

Graag nodigen wij u uit voor het seminar: digitale transformatie van de supply chain met moderne routingtechnologie, op dinsdag 21 mei a.s. in het Louwman museum in Den Haag.

De ontwikkelingen in de logistiek- en transportbranche volgen elkaar in rap tempo op. Dit biedt volop kansen voor bedrijven die snel op de veranderende vraag en marktomstandigheden in kunnen spelen. Efficiencyverbetering en het verbeteren van de klantervaring, staat bij veel bedrijven hoog op de lijst van doelstellingen. Snel kunnen anticiperen en reageren op de vraag van de klant is absolute noodzaak. Om deze “business agility” te kunnen realiseren is de inzet van intelligente routingtechnologie van onmisbare waarde.

Hoe kunnen deze en andere innovatieve technologieën u helpen met het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen? Om u te helpen met het ontwikkelen en implementeren van een moderne en toekomstzekere technologievisie, organiseert AMCS het seminar: digitale transformatie van de supply chain met moderne routingtechnologie. U krijgt tijdens het seminar een volledig beeld van de mogelijkheden met routingoplossingen, die toepasbaar zijn als generieke standaardoplossing of volledig kunnen worden aangepast op specifieke business vereisten.

Agenda 21 mei – Digitale Transformatie van uw supply chain met Routingtechnologie

12:00 Ontvangst met lunch

13:00 Introductie van AMCS en voorbeelden uit de praktijk.

In deze sessie maakt u kennis met AMCS en zullen we u met aansprekende praktijkvoorbeelden laten zien hoe vooraanstaande bedrijven de routingtechnologie van AMCS inzetten en daarbij grote efficiëntieverbeteringen realiseren.

13.30 - Productvisie.

In deze sessie bespreken we het AMCS platform en met name hoe u met de AMCS routingtechnologie uw supply chain optimaliseert.

14.00 – 14.15 pauze

14.15 – Klantpresentatie CNC Grondstoffen

CNC Grondstoffen is een van de grootste leveranciers van substraten voor de teelt van champignons in Europa. Met behulp van AMCS Fleet Planner, AMCS Mobile Web en AMCS Web Portals heeft CNC haar digitale transformatie gerealiseerd en grote efficiency-voordelen behaald. In deze presentatie zal CNC u vertellen welke uitdagingen ze hebben opgelost en wat hun ervaringen zijn met het implementeren en gebruiken van de routingtechnologie van AMCS.

14.45 – Hoogste tijd voor een demonstratie van de derde generatie routingtechnologie van AMCS.

Het AMCS team zal in deze demonstratie tonen hoe u met de AMCS routingtechnologie door slimme automatisering een volledig ‘order-to-cash’ proces optimaliseert.

15:30 Rondleiding door het museum

Tussen 16:00 en 17:00 Afsluiting met een netwerkborrel.

bel mij terug