Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Webinar on Demand in Engels

Afvalinzameling voor duurzame steden

Ontdek hoe intelligente optimalisatie duurzame gemeentelijke afvalinzameling ondersteunt

Dit webinar is alleen beschikbaar in het Engels, bekijk het hier.

Gratis webinar voor gemeenten, afvalverwerkingsbedrijven en afvaltransporteurs

De helft van de wereldbevolking woont nu in steden. Tegen 2050 zal dit cijfer naar verwachting stijgen tot 75%. Wat betekent deze megatrend van verstedelijking voor het afvalbeheer in onze steden?

Het lijkt onvermijdelijk; meer mensen zullen meer afval produceren. Zowel gemeenten als afvalverwerkingsbedrijven worden geconfronteerd met grotere hoeveelheden afval en de noodzaak om de inzameling economisch te beheren met respect voor het milieu.

In dichtbevolkte gebieden is de traditionele huis-aan-huis inzameling van afval en minicontainers niet langer een haalbare oplossing. Gelukkig zijn er betere en efficiƫntere inzameloplossingen getest die bewezen hebben te werken.

In Nederland worden in de meeste steden ondergrondse collectieve afvalcontainers gebruikt. Als een van de dichtstbevolkte landen van Europa, met een stedelijke bevolking van 92% en een toenemende druk op de bestaande infrastructuur, worden ondergrondse containers gebruikt om de afvalinzamelingsdiensten te optimaliseren.

IoT-apparaten verzenden autonoom meetinformatie over het vulniveau die wordt gebruikt voor prognoses, automatische bestellingen en het genereren van routes. IoT-sensoren worden steeds gebruikelijker in de afvalindustrie. We gebruiken de informatie voor alle optimalisatie-uitdagingen in de afval- en recyclingindustrie. Onze oplossing bevat zelfs een antwoord op de vraag naar de meest geoptimaliseerde locatie voor het plaatsen van nieuwe containers om het hoogste niveau van gebruik en bezoek door burgers te bereiken.

Martijn Schimmer geeft een gratis webinar over de voordelen van intelligente route-optimalisatiesoftware voor het inzamelen van containers (boven en/of ondergronds).

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Key Benefits of AMCS Webinars

Praktische aanpak

Onze webinarsprekers geven je praktische tips die je meteen in je bedrijf kunt toepassen.


Beknopt formaat

Jouw tijd is kostbaar. Daarom vatten we alle essentiƫle informatie van een webinaronderwerp voor je samen in minder dan 60 minuten.


Gratis

Met onze AMCS webinars profiteer je helemaal gratis van de kennis van onze experts.

Resources

Evenement

RWM 2023

Blog

De Benchmark Infographic: Een snelle blik op een diep duik in de industrie

Blog

Navigeren door technologische verschuivingen

Bekijk andere resources
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op