Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Webinar on Demand in Engels

De distributie van aggregaten optimaliseren

Nieuwe manieren verkennen om de efficiëntie en duurzaamheid te verhogen door transportoptimalisatie

Dit webinar is alleen beschikbaar in het Engels, bekijk het hier.

Net als bij cement en stortklaar beton zijn twee van de grootste kansen voor de aggregatenindustrie de snelle industrialisatie en verstedelijking in zich ontwikkelende economieën en de toenemende megabouwprojecten over de hele wereld. De toename van investeringen in infrastructuur drijft de druk op de wereldwijde bouw- en bouwmaterialenindustrie op, inclusief de levering van aggregaten, wat in sommige regio's leidt tot een toename in de inkoop van gerecyclede en secundaire aggregaten. Aangezien er steeds meer vraag is naar primaire aggregaten, zou de toekomst kunnen afhangen van secundaire en gerecycleerde aggregaten.

Tijdens dit webinar bespreken onze industrie-experts hoe producenten en distributeurs van zowel primaire als gerecyclede aggregaten deze uitdagingen kunnen aangaan en kunnen inspelen op de ontwikkelingen in de industrie terwijl ze voldoen aan de groeiende marktvraag. Aggregaten kunnen betrekking hebben op een verscheidenheid aan verschillende soorten producten en bedrijfseenheden, waaronder, maar niet beperkt tot grind, zand, steen en asfalt. In tegenstelling tot cement en ready-mix kunnen deze aggregaten vaak besteld worden zonder vast contract, waardoor het belangrijk is om de marge en winstgevendheid te kunnen beschermen.

Tijdens dit webinar praten onze industrie-experts ook over de trends en potentiële pijnpunten die zich momenteel in de sector voordoen. Zo worden afzetcontainers die worden gebruikt om bouw- en sloopafval van bouwterreinen af te voeren, steeds vaker ook gebruikt om aggregaten naar bouwterreinen te vervoeren, waardoor er een soort hybride bedrijf ontstaat. Het is een win-winsituatie, waarbij het gebruik van anders lege containers en lege "ritten" op de weg wordt gemaximaliseerd.

Aangezien bedrijven steeds vaker gerecyclede en secundaire aggregaten die als "afval" worden beschouwd aan andere bedrijven leveren, zal het webinar ook de zakelijke mogelijkheden van deze ontwikkeling bekijken en hun visie geven op duurzaamheid en een circulaire economie binnen de toeleveringsketen van de bouw.

Terwijl het webinar verkent wat de toekomst van aggregaten in petto kan hebben, komt het onderwerp natuurlijk terecht bij de mogelijkheid van de inzet van autonome voertuigen in steengroeven. In sommige regio's worden deze al meer en meer gebruikt, wat een extra uitdaging vormt op het gebied van technologie.

Bekijk ons webinar online om te leren hoe intelligente optimalisatiesoftware de operationele efficiëntie kan verhogen en kan bijdragen aan duurzaamheid, terwijl de marges nog steeds toenemen.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Key Benefits of AMCS Webinars

Praktische aanpak

Onze webinarsprekers geven je praktische tips die je meteen in je bedrijf kunt toepassen.


Beknopt formaat

Jouw tijd is kostbaar. Daarom vatten we alle essentiële informatie van een webinaronderwerp voor je samen in minder dan 60 minuten.


Gratis

Met onze AMCS webinars profiteer je helemaal gratis van de kennis van onze experts.

Resources

Evenement

RWM 2023

Blog

De Benchmark Infographic: Een snelle blik op een diep duik in de industrie

Blog

Navigeren door technologische verschuivingen

Bekijk andere resources
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op