Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
News.jpg

AMCS nieuws

Het AMCS Platform brengt aanzienlijke verbeteringen voor uw bedrijfsvoering. Een statement die we elke dag opnieuw bewijzen. Innovaties, de 'Tailored to Waste' ervaring met geoptimaliseerde nauwkeurigheid en efficiëntie.

Blijf op de hoogte en lees alles in deze nieuws sectie.

News.jpg

Top artikelen, media publicaties, pers releases, nieuws en meer

Seminar

Verbetering klantenservice en efficiency een tegenstrijdig belang?

Koetshuis de Haar | Haarzuilens The Netherlands

Op dinsdag 17 april organiseert AMCS haar jaarlijkse seminar rondom routeplanning en transportoptimalisatie. Het thema van het seminar dit jaar is: Hoe verbeter ik mijn efficiency en lever ik tegelijkertijd betere klantenservice?

Wat kunt u verwachten?
In de huidige logistieke wereld is de klant koning. Klanten verwachten service en flexibiliteit en een levering waar en wanneer zij willen. U als logistiek dienstverlener of transporteur wil deze klantenservice graag bieden maar tegelijkertijd lijkt dit ook een issue omdat u weet dat als u aan uw klantenservice werkt dit ten koste gaat van uw efficiency, of andersom.

Dit hoeft niet zo te zijn!

Met behulp van een rollende planning kunnen zowel efficiency als klantenservice doelstellingen worden behaald. Op basis van een rollende planning is er altijd een optimum te vinden voor het invoegen van een nieuwe order. Uw klant krijgt een tijdslot dat bij zijn wensen past en u houdt grip op uw efficiency, waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan zo min mogelijk lege kilometers, inzet van minder voertuigen en kortere routes.

Meer weten over deze oplossing? Een demo zien? En horen hoe AMCS klanten het gebruik van de systemen ervaren? Kom dan naar ons middagseminar op 17 april!

Reserveer vast uw plek door hier te registeren.

bel mij terug