Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Webinar on Demand in Engels

Bouw- en sloopkosten minimaliseren

Ontdek hoe intelligente optimalisatie de routekosten aanzienlijk verlaagt

Dit webinar is alleen beschikbaar in het Engels, bekijk het hier.

Maximale waarde uitpakken

Bekijk dit on-demand webinar en leer meer over hoe de AMCS Intelligent Optimisation oplossing bedrijven in B&S-afvalbeheer kan helpen om maximale waarde te halen uit de beschikbare budgetten door efficiëntie te stimuleren. AMCS helpt u met dynamische routeoptimalisatie, prijsoptimalisatie (time slotting), container asset management en real-time zichtbaarheid van de voortgang van de inzameldienst. De oplossing biedt real-time toegang tot klant- en servicegegevens zodat inkomende vragen ter plekke kunnen worden behandeld, waardoor kostbare herhalingsritten worden geminimaliseerd en het serviceniveau van de klant wordt verbeterd.

In een enquête tijdens het webinar hebben we onze klanten gevraagd naar de bedrijfsresultaten die ze zoeken bij het implementeren of verbeteren van hun routeoptimalisatietechnologieën. De overgrote meerderheid noemde het verkorten van de planningstijd als hun hoogste prioriteit.

Gewenste bedrijfsresultaten voor het implementeren van routeoptimalisatie:

  1. Minder handmatige planningstijd
  2. Verbeterde klantenservice en nauwkeurigheid van bezoeken
  3. Papierloze personeelsplanning voor chauffeurs, voertuigen en trailers
  4. Geautomatiseerde orderopname en planning (selfservice voor de klant)

Enorme besparingen

De overstap van handmatige routering en verzending naar automatische routeoptimalisatie kan uw bedrijf helpen om het gebruik van bedrijfsmiddelen te verbeteren, de klantenservice te verbeteren, het aantal gereden kilometers en rijtijden te verminderen en uw algehele CO2-voetafdruk te verkleinen.

Het AMCS systeem is een krachtig hulpmiddel voor dispatching en real-time transportoptimalisatie, dat bedrijven helpt om flexibel en efficiënt te zijn in veeleisende en dynamische planningsomgevingen. Het intelligente AMCS optimalisatieplatform zal u enorme voordelen opleveren. De typische voordelen die onze klanten behalen zijn:

Profiteer van onze sterke expertise in de sector

AMCS levert al 3 decennia afvalspecifieke routeoptimalisatiesystemen aan afval- en recyclingbedrijven over de hele wereld. De oplossing wordt geleverd als een geïntegreerd onderdeel van het AMCS Platform of kan worden aangesloten op ERP-systemen van derden. Wij leven en ademen afvalrouteoptimalisatie en zijn echte industrie-experts. We werken graag met u samen om u blijvende concurrentievoordelen te bieden.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Belangrijkste voordelen van AMCS Webinars

Praktische aanpak

Onze webinarsprekers geven je praktische tips die je meteen in je bedrijf kunt toepassen.


Beknopt formaat

Jouw tijd is kostbaar. Daarom vatten we alle essentiële informatie van een webinaronderwerp voor je samen in minder dan 60 minuten.


Gratis

Met onze AMCS webinars profiteer je helemaal gratis van de kennis van onze experts.

Resources

Evenement

ESG Europe Summit

Evenement

Innovatie en duurzaamheid voor een circulaire economie

Blog

De Benchmark Infographic: Een snelle blik op een diep duik in de industrie

Bekijk andere resources
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op