Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
Skip truck.jpg

Webinar: Intelligente optimalisatie voor de bouw- en sloopbranche

Revolutionaire besparingen op de routekosten en verbeterde klantenservice

Bekijk dit on-demand webinar en ontdek hoe Intelligent Optimisation van AMCS afvalbeheerbedrijven in de bouw- en sloopsector kan helpen om efficiënter te werken om de maximale waarde uit hun beschikbare budgetten te halen. AMCS levert dynamische route-optimalisering, prijsoptimalisatie (time slotting), containerbeheer en real-time inzicht in de voortgang van de afvalinzameling. De software biedt onmiddellijke toegang tot klant- en servicegegevens, zodat vragen direct kunnen worden afgehandeld. Daardoor worden de hoge kosten van extra ritten tot een minimum beperkt en gaat het serviceniveau omhoog.

In een peiling tijdens ons webinar hebben we onze klanten gevraagd wat hun doelen zijn bij de implementatie of verbetering van hun route-optimalisatie. De overgrote meerderheid streeft er vooral naar om de planningstijd terug te dringen.

De gewenste zakelijke resultaten van route-optimalisatie:

  1. Minder tijd kwijt zijn aan handmatige planning
  2. Betere klantenservice en hogere nauwkeurigheid
  3. Papierloos plannen en inroosteren van chauffeurs, voertuigen en aanhangers
  4. Automatisch bestellingen opnemen en inplannen (selfservice door de klant)

Enorme besparingen

Een overstap van handmatige routering en dispatch naar automatische route-optimalisatie kan uw bedrijf helpen om bedrijfsmiddelen effectiever in te zetten en betere klantenservice te leveren. Daarnaast zorgt automatische routering voor minder gereden kilometers en rijtijd en een lagere CO2-afdruk.

Het systeem van AMCS is een krachtige tool voor dispatching en real-time transportoptimalisatie, waarmee bedrijven flexibel en efficiënt kunnen werken in veeleisende en dynamische planningomgevingen. Het intelligente AMCS optimalisatie-platform brengt grote voordelen met zich mee. Dit zijn de voordelen die onze klanten boeken met ons platform:

  • 5-20% afname van de CO2-uitstoot, verreden kilometers en rijtijd
  • 5-15% minder voertuigen
  • 25-75% minder tijd aan plannen en administratie
  • Significant betere klantenservice en nauwkeurigheid van ophalingen

Profiteer ook van onze ervaring in de branche

AMCS levert al 3 decennia afval-specifieke route-optimalisatiesystemen aan afval- en recyclingbedrijven over de hele wereld. De oplossing wordt geleverd al integraal onderdeel van het AMCS Platform, of wordt aangesloten op ERP-systemen van derden. Het optimaliseren van afvalroutes is ons leven; we zijn de experts van onze branche. We kijken ernaar uit om met u te werken en u blijvende concurrentievoordelen te geven.

Bekijk ons webinar met Rogier de Klein, adviseur voor AMCS Intelligent Optimisation.