Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Persbericht mei 2017 Updated mei 2021

AMCS investeert in digitaal engagementplatform met overname Senddr

Bel me terug

persbericht

8 mei 2017

AMCS Group investeert in innovatief digitaal engagementplatform voor de afval- en recyclingmarkt met de overname van Senddr

Limerick, Ierland, 8 mei 2017 - AMCS, de toonaangevende leverancier van geïntegreerde software en voertuigtechnologie voor de afval-, recycling- en hulpbronnenbeheersector, heeft de in Dublin, Ierland gevestigde softwareontwikkelaar Senddr overgenomen.

Senddr werd in 2012 opgericht door de broers Morgan en Malcolm Lynch, samen met een team van software-ingenieurs en technologie-innovators van wereldklasse met eerdere ervaring bij Google en Yendo. Het bedrijf brengt een grote diepgaande technologie en vaardigheden in procesautomatisering naar AMCS en heeft onlangs een state-of-the-art digitaal engagementplatform en infrastructuur gebouwd en met succes geïmplementeerd voor veilige financiële transacties.

"De afval- en recyclingindustrie staat voor een grote uitdaging om hun bedrijven te digitaliseren, online diensten te verkopen en te communiceren met klanten en onderaannemers in de digitale wereld", aldus Jimmy Martin, CEO van AMCS. "Het aanbod van Senddr omvat een uitbreidbare Cloud Suite die we zullen opnemen in het AMCS-platform. Dit stelt afvalexploitanten in staat om snel online diensten te implementeren, een veilig geautomatiseerd betalingskanaal aan te bieden en een werkruimte te bieden om online met onderaannemers te communiceren. De overname van Senddr is een strategische en belangrijke investering voor AMCS die de innovatie in de afval- en recyclingindustrie verder zal versnellen."

Morgan Lynch, CEO van Senddr: "We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met een bedrijf dat zo innovatief is als AMCS en onze geavanceerde oplossingen naar een wereldwijde markt te brengen. Met deze natuurlijke synergie zijn we ideaal geplaatst om procesefficiënties in de afval- en recyclingindustrie te stimuleren."

Na de overname lanceert AMCS zijn nieuwe platform voor digitale betrokkenheid waarmee operators klanten beter kunnen bedienen en sterkere relaties kunnen opbouwen via sociale media, digitale assistenten en verbonden (IoT)-apparaten. Klanten kunnen contact opnemen met hun serviceprovider wanneer, waar en hoe het hen het beste uitkomt. Operators zullen op hun beurt het callcenterverkeer aanzienlijk verminderen en profiteren van een meer gestroomlijnd, geautomatiseerd en goedkoper communicatiekanaal.

AMCS zal zijn nieuwe digitale engagementplatform presenteren en het gebruik van digitale assistenten zoals Amazon Echo demonstreren op Waste Expo 2017 (Stand 1747), in New Orleans, Louisiana van 9 - 11 mei 2017.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Vraag een demo aan om te leren hoe AMCS de manier verandert waarop je je online inzet

Ontdek hoe AMCS uw online engagement met klanten en partners kan verrijken.

Vraag een demo aan

AMCS Digital Engagement brochure

Ontdek hoe AMCS Digital Engagement de klantenservice kan verbeteren en partnerrelaties kan transformeren.

Brochure downloaden

Resources

Evenement

RWM 2023

Blog

De Benchmark Infographic: Een snelle blik op een diep duik in de industrie

Blog

Navigeren door technologische verschuivingen

Bekijk andere resources

Webinar On Demand: Waarde ontsluiten met automatisering van onderaannemers

Dit webinar onderzoekt hoe recente technologische ontwikkelingen een nieuwe golf van innovatie in de automatisering van onderaannemers mogelijk maken.

Webinar bekijken
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op