Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Persbericht maart 2020 Updated mei 2021

COVID-19 advies voor klanten

COVID-19 - AMCS Business Continuity Update 12 maart 2020

Bel me terug

In deze ongekende tijden zijn onze gedachten bij u, uw families en uw hele bedrijf en begrijpen we echt de grote impact die COVID-19 direct of indirect op u kan hebben. We willen u verzekeren dat we ons volledig blijven inzetten om u te ondersteunen tijdens deze crisis en de mogelijkheid hebben om kritieke diensten aan u te leveren, hoewel de methode voor het leveren van deze diensten mogelijk is veranderd als gevolg van reisbeperkingen en vereisten voor sociale afstand. We houden voortdurend toezicht op de richtlijnen van de WHO en de lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat de maatregelen die we hebben genomen geldig en veilig blijven voor onze teams om u als volgt te ondersteunen:

1) Crisisbeheersingsteam: 
De COVID-19-pandemie wordt gemonitord en beheerd door het AMCS Crisis Management-team, dat de communicatie intern en extern beheert, potentiële risico's beoordeelt en maatregelen neemt om deze risico's te beperken en aan te pakken. Dit team rapporteert rechtstreeks aan het AMCS Senior Leadership Team, die volledige zichtbaarheid en verantwoordelijkheid hebben voor maatregelen die worden genomen om het welzijn van het AMCS-personeelsbestand en de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen.

2) Werken op afstand:
AMCS is zeer bekend met werken op afstand met een groot deel van onze medewerkers die regelmatig op afstand werken. We zijn verhuisd naar een positie waar alle kantoren in alle regio's nu veilig werken op afstand hebben, om de bedrijfscontinuïteit te garanderen. Dit betekent dat we volledige bedrijfscontinuïteit kunnen behouden voor alle kritieke functies, waaronder:


3) Globale structuren:
AMCS opereert onder wereldwijde structuren met Global Support, Professional Services en Development teams die vanuit meerdere locaties wereldwijd opereren. Als gevolg hiervan, in combinatie met mogelijkheden voor werken op afstand, is er ingebouwde redundantie en veerkracht waarmee AMCS services kan onderhouden.

4) Reizen: 
We hebben het risico op zakenreizen beoordeeld, zowel vanuit het perspectief van blootstelling aan infecties als vanuit het perspectief van bedrijfscontinuïteit. Als gevolg hiervan houden we ons regionaal aan de richtlijnen van de WHO en de lokale autoriteiten met betrekking tot reisadviezen. In dit verband vragen we de ondersteuning van onze klanten bij het faciliteren van videoconferenties / virtuele vergaderingen waar mogelijk.

5) Kritieke IT-dienstverleners: 
AMCS heeft bevestigd dat onze kritieke IT-serviceproviders over adequate bedrijfscontinuïteïteeitsplannen beschikken om ervoor te zorgen dat de continuïteit van de dienstverlening aan AMCS tijdens de COVID-19-pandemie wordt gehandhaafd

6) Voertuigtechnologie, hardware en toeleveringsketen: 
Voor het leveren van hardwareservices moet AMCS-personeel vaak fysiek naar klantlocaties gaan om problemen op te lossen en kits te installeren. We willen u verzekeren dat we ons inzetten om het wagenpark van onze klanten operationeel te houden en zullen hun bedrijf blijven ondersteunen bij deze inspanningen. In het belang van de gezondheid en veiligheid van AMCS-medewerkers en om het risico op contact te verminderen, zullen we echter prioriteit geven aan "Hard System down"-situaties en zullen we niet-essentiële situaties van geval tot geval beoordelen, voordat we ons ertoe verbinden om onmiddellijk op te lossen of uit te stellen totdat de COVID-19-pandemie onder controle is gebracht.
Wat de hardware supply chain betreft, zijn er geen onderbrekingen geweest in de AMCS-toeleveringsketen, vanwege gefaseerde buffervoorraden. AMCS werkt nauw samen met onze leveranciers om de continuïteit van de levering te waarborgen en ziet op korte termijn geen risico in de levering van materialen.

7) Best Practice Preventiemaatregelen:
AMCS heeft best practice preventiemaatregelen geïmplementeerd, zoals uiteengezet door de WHO en de lokale gezondheidsautoriteiten. Bij de tenuitvoerlegging en het volgen van deze richtsnoeren wordt gehoopt dat het risico op verspreiding van infecties sterk zal worden verminderd.

Als u vragen heeft, neem dan contact op met de klantenservice van AMCS via [email protected]

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Klaar om te zien wat AMCS voor jou kan doen?

Laat AMCS je laten zien hoe je kunt optimaliseren voor efficiëntie, je winst kunt verhogen en je bedrijf kunt laten groeien.

Vraag een demo aan

Webinar on Demand: AMCS Platform Overzicht

Dit webinar geeft een inleidend overzicht van AMCS Platform, de end-to-end cloudoplossing die volledig inzicht geeft in uw activiteiten.

Bekijk webinar on demand nu

Resources

Blog

Navigeren door technologische verschuivingen

Blog

Veetransport

Blog

De digitale toekomst van duurzaam transport van bouwmaterialen

Bekijk andere resources

AES-casestudy downloaden

Lees meer over hoe AES spectaculaire kosten bespaarde en de klantenservice verbeterde

Bekijk casestudy
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op