Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Nieuws maart 2019 Updated mei 2021

Kennisdeling tussen industrieën in het streven naar intelligente routeoptimalisatie

Bel me terug

Routeplanning en transportoptimalisatie kunnen een complexe business zijn. Daarom is kennisdeling essentieel, zelfs in verschillende industrieën waar overeenkomsten niet per se vanzelfsprekend zijn. Met netwerken en kennisdeling komt inspiratie en innovatie. Hoewel twee bedrijven goederen kunnen vervoeren met uiteenlopende en complexe vereisten, verandert het onderliggende uitgangspunt van het hebben van een behoefte aan routeoptimalisatie in een logistieke operatie niet. Sparren met onwaarschijnlijke bondgenoten kan leiden tot het genereren van nieuwe ideeën en mogelijkheden, misschien zelfs iets dat voorheen onwaarschijnlijk of onbegrijpelijk leek.

Eerder dit jaar hielp AMCS Group nordic customers om dat te doen op een Customer Training Day in Kopenhagen, iets wat elk jaar gebeurt. Bij AMCS wordt kennisdeling gewaardeerd en aangemoedigd als een vat naar ontwikkeling en, onvermijdelijk, klanttevredenheid. Het geeft het AMCS-team de mogelijkheid om uit de eerste hand te leren over relevante markttrends voor toekomstige productroutekaarten. Als zodanig reisden klanten die de Route Planner-oplossing in de Intelligent Optimization-module gebruikten naar de Deense hoofdstad om hun vaardigheden, expertise en netwerk te verbeteren met mensen in vergelijkbare posities in verschillende bedrijven.

De inhoud omvatte een routekaart en een introductie tot nieuwe functionaliteiten binnen hun oplossing. Daarnaast kwamen verschillende hands-on onderwerpen aan bod, waaronder: routeplanning met stopfrequenties (en master route optimalisatie), mapping en KPI's, import en export met stylesheets, exporteren vanuit de Route Planner oplossing, modelleren van tijden (rijtijd, stoptijd, etc.), algemene planning en best practices. Het was ook mogelijk om een specifieke real-life uitdaging mee te nemen en ideeën op te doen over hoe het probleem op te lossen. Deelnemers vertrokken met strategische take-away en input voor hun specifieke processen.

De aanwezige klanten omvatten een breed scala aan industrieën, waaronder recycling, landbouwproducten, contant vervoer, postbezorging, goederen- en verpakkingsvervoer, krantenbezorging, detailhandel en afvalinzameling. Sommige klanten brachten meerdere medewerkers mee, variërend van superusers tot IT-managers. Ondanks de enorm verschillende bedrijven was hun gemeenschappelijke noemer een behoefte aan routeplanning en -optimalisatie. Je zou denken dat deze bedrijven niet veel gemeen zouden hebben. Toch zijn er veel synergieën tussen de bedrijven in de manier waarop ze werken met routeplanning en streven ze ernaar om hun bedrijven te optimaliseren, zowel om kosten te besparen, maar ook om groen en milieuvriendelijk te zijn.

De ontvangen feedback was overweldigend positief met een gemiddelde beoordeling van 4,5 op 5 wanneer hen werd gevraagd hoe waarschijnlijk het is dat ze weer deelnemen en hoe waarschijnlijk het is dat ze een soortgelijk evenement aanbevelen aan een collega. Het is niet alleen een geweldige kans voor de aanwezigen om te leren, te netwerken en als sparringpartners voor elkaar op te treden, AMCS krijgt ook vitaal inzicht in trends, strategieën en misschien zelfs functionaliteitslacunes voor toekomstige wegenkaarten. Het is een win-winsituatie, die amcs-klanten uiteindelijk helpt en ten goede komt aan het behalen van een extra concurrentievoordeel met hun Intelligent Optimization-oplossing.

 

Over Intelligente Optimalisatie, Routeplanner

De oplossing is een krachtige optimalisatietool voor lange termijn pre-execution routeplanning van master- en/of dynamische routes. Het systeem kan worden gebruikt voor what-if-simulaties, het maken en onderhouden van masterroutes. Het systeem is uitgerust met optimalisatiealgoritmen en het standaardsysteem kan worden geconfigureerd om te voldoen aan de vereisten van elke branche, of de basis nu distributie, pick-ups, collecties of een combinatie is. Samen met de intuïtieve gebruikersinterface vormt het de perfecte oplossing voor het stimuleren van efficiëntiewinsten uit uw transportbedrijf. Met 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van routeplanningsoplossingen, biedt AMCS hoogwaardige producten, die op grote schaal worden gebruikt bij toonaangevende bedrijven.
Lees hier meer.

 

Over AMCS Group

AMCS is de toonaangevende leverancier van geïntegreerde software en voertuigtechnologie voor de afval-, recycling-, olie- en gasindustrie, kant-en-klare, beton- en materiaalbronnenindustrie, evenals bedrijven met elke vorm van logistiek en transport. We helpen meer dan 2450 klanten om hun bedrijfskosten te verlagen, het gebruik van bedrijfsmiddelen te verhogen, marges te optimaliseren en de klantenservice te verbeteren. Onze bedrijfssoftware en SaaS-oplossingen leveren digitale innovatie aan de opkomende circulaire economie over de hele wereld. AMCS-oplossingen verminderen het papierwerk, de tijd en de kosten van de werking. We optimaliseren transport-, assets-, backoffice- en verwerkingsactiviteiten met duidelijke zichtbaarheid, mobiliteit en beslissingsondersteuning. Het resultaat voor onze klanten is verbeterde marges, rijke klantenservice en sneller betaald worden.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Klaar om te zien wat AMCS voor jou kan doen?

De AMCS Intelligent Route Optimization combineert dynamische routeplanning en real-time optimalisatie om de efficiëntie te verhogen en de winst te verbeteren.

Vraag een demo aan

Webinar on Demand: De kracht van routeoptimalisatie

Krijg inzicht in hoe u uw complexe routeringsplannen kunt omzetten in een on-demand gestroomlijnd proces zonder de tijdrovende handmatige taken.

Webinar bekijken

Resources

Blog

Navigeren door technologische verschuivingen

Blog

Veetransport

Blog

De digitale toekomst van duurzaam transport van bouwmaterialen

Bekijk andere resources

Webinar on Demand: Duurzame afvalinzameling in leefbare steden met behulp van voorspellingsalgoritmen

Webinar bekijken
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op