Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Persbericht mei 2019 Updated mei 2022

Ragn-Sells en AMCS Group werken samen om intelligente vloot- en logistieke optimalisatie mogelijk te maken

Bel me terug

Wanneer groei en milieuvriendelijkheid echt hand in hand gaan

Ragn-Sells heeft AMCS Group geselecteerd als hun logistieke en transportplanningspartner om hen te helpen hun commerciële, bouw- en gevaarlijke afvalinzameling te optimaliseren. AMCS en Ragn-Sells werken momenteel samen aan de implementatie van amcs's fleet management oplossing bij Ragn-Sells.

"Na een grondig onderzoek bij verschillende leveranciers van transportoptimalisatiesoftware bleek de oplossing van AMCS het meest geschikt voor de operationele behoeften van Ragn-Sells",zegt Vidar Svenning Olsen, Head of Group Function Operations bij Ragn-Sells.

Ragn-Sells heeft een uitgebreide logistieke operatie en netwerk met voldoende mogelijkheden voor optimalisatie, wat niet alleen het bedrijf ten goede zou komen bij het verlagen van de kosten, maar nog belangrijker, het milieu ten goede zou komen door hun CO2-voetafdruk te verminderen.

"Afvalverwerking en transport vergen een uitgebreide manier van plannen in vergelijking met gewone distributie en samen met een soepele en gebruiksvriendelijke interface werken we graag samen met AMCS voor de toekomst", vervolgt Vidar Svenning Olsen, Ragn-Sells.

De gekozen AMCS-oplossing bestaat uit een routeplanningsmodule voor pre-execution masterrouteoptimalisatie, een operationele planningsmodule voor dynamische routeoptimalisatie en routeonderhoud, ad-hocorders en realtime optimalisatie met live monitoring, om nog maar te zwijgen van realtime ETA-berekeningen. De oplossing bevat ook verschillende kleinere add-on componenten die extra mogelijkheden bieden - een mobiele oplossing voor chauffeurs, een webportaal voor de transporteurs en een live GPS-trackingportal.

AMCS zet zich in om afvalbeheer- en recyclingbedrijven over de hele wereld te helpen bij het verminderen van hun CO2-voetafdruk door de logistieke en transportactiviteiten te optimaliseren. Door gebruik te maken van softwareoplossingen zoals intelligente routeoptimalisatie kan de afval- en recyclingindustrie de circulaire economieagenda van vandaag combineren met hun MVO- en bedrijfsdoelen van morgen. Zoals Lasse Jiborn, Head of Intelligent Optimization bij AMCS opmerkte:

"AMCS is verheugd om samen met Ragn-Sells te werken aan een efficiëntere toekomst met digitale transformatie en milieuvriendelijkheid. Het is cruciaal dat grote spelers zoals Ragn-Sells voorop lopen in een afvalbeheerindustrie die terughoudend is gebleken in het licht van veranderingen."

"Afvalverwerking en transport vergen een uitgebreide manier van plannen in vergelijking met gewone distributie en samen met een vlotte en gebruiksvriendelijke interface werken we graag samen met AMCS voor de toekomst"
Vidar Svenning Olsen - Hoofd Groepsfunctie Operaties, Ragn-Sells

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Klaar om te zien wat AMCS voor jou kan doen?

De AMCS Intelligent Route Optimization combineert dynamische routeplanning en real-time optimalisatie om de efficiëntie te verhogen en de winst te verbeteren.

Vraag een demo aan

Webinar on Demand: De kracht van routeoptimalisatie

Krijg inzicht in hoe u uw complexe routeringsplannen kunt omzetten in een on-demand gestroomlijnd proces zonder de tijdrovende handmatige taken.

Webinar bekijken

Resources

Evenement

ESG Europe Summit

Evenement

Innovatie en duurzaamheid voor een circulaire economie

Blog

De Benchmark Infographic: Een snelle blik op een diep duik in de industrie

Bekijk andere resources

Webinar on Demand: Duurzame afvalinzameling in leefbare steden met behulp van voorspellingsalgoritmen

Webinar bekijken
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op