Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures

Efficiëntere distributie van vloeibare brandstoffen

Doorbreken van silo's om prestaties te verbeteren

Whitepaper downloaden

Doorbreken van silo's om prestaties in brandstofdistributie te verbeteren.

Gegevens bieden de grootste kans om de winstgevendheid stroomafwaarts te verhogen. Door nauwkeurige, zinvolle gegevens te verzamelen, krijgt u inzicht in uw activiteiten waardoor u slimmere en betere beslissingen kunt nemen. Je kunt de waardeketen en workflows in real-time bekijken en precies zien wat werkt en wat niet.

Digitalisering automatiseert uw processen.

In wezen doet het het zware werk voor je. Het kan bijvoorbeeld gemakkelijk complexe planningskwesties aan en stelt teams in staat om strategische kwesties aan te pakken in plaats van repetitieve taken. Digitalisering is het werk gemakkelijker, slimmer en minder stressvol maken. Door processen te automatiseren, kun je meer tijd besteden aan andere groeifactoren. Volgens het World Economic Forum kan digitalisering $ 1 biljoen aan waarde creëren in de brandstofbevoorradingsindustrie. Als u daar een graantje van wilt meepikken, moet u concurrerend zijn, wat betekent dat u moet digitaliseren.

Verbetering van de efficiëntie in de distributie van vloeibare brandstoffen

AMCS Fuel Planner is een toonaangevend en geavanceerd standaardsysteem dat speciaal is ontwikkeld om de distributie van vloeibare brandstoffen te optimaliseren via efficiënte automatische plannings- en optimalisatiefaciliteiten.

Het systeem heeft een hoog niveau van industriespecifieke functionaliteit en configuratieopties, waardoor het zeer geschikt is voor de planning en distributie voor zowel tankstations als industriële en particuliere klanten en het omvat het hele planningsproces, inclusief operationele planning en scheduling, uitvoering in real-time, levering van operationele gegevens voor follow-up en what-if scenario's.

DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op