Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures

Verbetering van de efficiëntie en het dierenwelzijn met het vervoer van vee

Veetransporten economisch haalbaar maken door de vulverhouding te maximaliseren en het aantal kilometers te minimaliseren.

Downloaden

Veetransport is geen gewoon distributie- en transportsysteem.

Het afleveren van een live lading voegt allerlei extra logistieke dimensies toe die veel verder gaan dan alleen het op de weg krijgen van de trucks. En elk van die dimensies brengt een extra niveau van complexiteit in het transportproces, van dierenwelzijn, stressvermindering en ziektebestrijding tot capaciteitsbeperkingen en ophaal- / leveringsvensters.

Transportactiviteiten zijn duur in elke branche en efficiëntie is altijd van het grootste belang. Bij vee maken de extra dimensies van diergezondheid en dierenwelzijn een efficiënte planning en levering echter nog uitdagender. De extra kosten die gepaard gaan met het misgaan van dingen kunnen hoog zijn.

Last-minute wijzigingen

Ook de logistieke planning voor live cargo is continu in beweging. Wanneer een fokker bijvoorbeeld nieuw vee verhandelt, kan de ophaling en levering niet wachten tot er ergens volgende week een vrachtwagen beschikbaar is. Het op het laatste moment toevoegen van een andere boerderij aan de route is een regelmatige gebeurtenis voor veel soorten vee en schema's kunnen blijven veranderen totdat de uiteindelijke levering voor de dag is voltooid. Om de kosten laag te houden en het welzijn hoog te houden, is het belangrijk om direct te weten wat de gevolgen van een planningswijziging zullen zijn voordat deze wordt geïmplementeerd.

Maakt flexibiliteit mogelijk, zodat uw bedrijf snel, naadloos en samenhangend kan werken.

De AMCS Livestock Planner houdt rekening met al deze extra uitdagingen en is ontworpen om transporten economisch haalbaar te maken door de vulverhouding te maximaliseren en het aantal kilometers te minimaliseren - en dit alles terwijl het voldoet aan de voorschriften met betrekking tot de dieren die de oplossing bieden die bedrijven nodig hebben om veetransport efficiënter te doen.

Lees onze Transporting Livestock Industry Guide om te leren hoe digitalisering u kan helpen de uitdagingen in het veetransport te overwinnen.

DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op