Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
iStock-486687134.jpg

real-time route planning, transport optimalisatie en distributie routes binnen de verschillende branches.

iStock-613036478 bewerkt.jpg

Efficiëntie bereiken in zeer veeleisende en dynamische planningsomgevingen

AMCS Forecasting

DE AMCS FORECAST MODULE is een geavanceerde forecasting tool en een geïntegreerd onderdeel van AMCSs planningssystemen.

Gebaseerd op historische data voorspelt de module het aanvulmoment van de voorraden, of omgekeerd, geeft het prognoses van wanneer de voorraadlocaties zijn opgevuld en er moet worden ingezameld. AMCS FORECAST genereert automatisch orders, die voor planning naar de orderbank van het planningssysteem worden verplaatst.

De prognoses worden gegenereerd op basis van historische data. Hoe meer historische data in het systeem hoe beter, maar het systeem kan ook voorspellingen doen gebaseerd op slechts één of twee weken aan data. De kortetermijndata geven inzicht in de ontwikkelingen in het huidige stadium en de data die één of meer jaren terug gaan, hebben een effenend effect op de prognose waardoor deze nauwkeuriger wordt.

AMCS FORECAST kan worden gecombineerd met tools voor automatische (VMI) voorraadmeting (of handmatige voorraadniveaurapportage) en zelfs met live verkoopdata. Gebaseerd op deze live data wordt het huidige voorraadniveau geverifieerd en het verwachte aanvullings- of inzamelmoment wordt nog accurater.

De AMCS FORECAST module voegt veel waarde toe in planningssituaties zoals:

  • Levering van brandstofproducten in tanks bij bijvoorbeeld benzinestations
  • Levering van cement- en aggregaatvoorraden bij ready-mix fabrieken
  • Levering van contant geld aan geldautomaten in de geldtransportbranche
  • Inzameling van afval uit bijvoorbeeld ondergrondse afvalcontainers

De AMCS FORECAST module is uitgerust met een gebruiksvriendelijke GUI waarbij de gebruiker een duidelijke visualisatie krijgt van het voorraadniveau en prognosecurves voor elke voorraad. Dit maakt het voor de gebruikers mogelijk om de voorraadniveaus en alarmeringen gemakkelijk te monitoren, handmatige correcties te maken, etc.

Uiteraard is de module een waardevolle toevoeging op AMCSs planningssysteem, maar het kan ook dienen als een prognosetool voor niet-AMCS systemen vanwege de servicegeoriënteerde architectuur.

bel mij terug