Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
iStock-486687134.jpg

real-time route planning, transport optimalisatie en distributie routes binnen de verschillende branches.

iStock-613036478 bewerkt.jpg

Efficiëntie bereiken in zeer veeleisende en dynamische planningsomgevingen

AMCS Loading

Automatische ladingoptimalisatie en stapelen van goederen op basis van routeplannen

Met de AMCS Loading module kunnen gebruikers op basis van de routeplannen die door ons routeplanningssysteem gegenereerd zijn, automatisch ladingen optimaliseren en goederen stapelen. Dit betekent dat het mogelijk is om de beste manier voor het verpakken van goederen te vinden is, terwijl de ordervolgorde op elke route nog steeds gerespecteerd wordt.

De AMCS Loading module is een integrale module van de planningssystemen van AMCS. Op basis van de gegevens over vrachtwagenafmetingen en de afmetingen van de bestelde goederen maakt het 3D-laadplanningsalgoritme van het systeem een effectief laadplan. Vervolgens wordt het laadplan naar het ERP/WMS verzonden.

Het systeem presenteert het laadplan in 3D en is uitgerust met een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface waarin de planner het voorgestelde laadplan in 3D eenvoudig kan bijhouden en handmatig kan wijzigen. De planner heeft hierbij de beschikking over functionaliteit zoals inzoomen op vrachtwagen, draaien van vrachtwagen, draaien van bak en toevoegen/verwijderen van orders uit laadplanning.

bel mij terug