Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
iStock-617862870.jpg

Met Route optimalisatie kunt u 5-25% besparen op aantal wagens en/of aantal chauffeurs diensten.

iStock-584204444 routing.jpg

Met meer dan 30 jaar ervaring, worden onze systemen breed ingezet bij marktleiders in de industrie.

AMCS Route Optimization Service

Voor optimalisatie van masterroutes op consultancybasis

Naast onze traditionele oplossingen op locatie bieden wij nu een routeoptimalisatieservice. Dit houdt in dat wij met behulp van onze geavanceerde AMCS Route Planner software de masterroutes voor onze klanten optimaliseren.

Het handmatig plannen van masterroutes is een tijdrovende en ingewikkelde klus. Dat betekent ook dat routes niet zo vaak herzien worden als zou moeten, en dat ze daardoor niet zo efficiënt mogelijk zijn. Als u efficiencyvoordelen wilt behalen door uw routes te optimaliseren maar nog geen beschikbare middelen hebt, kunnen wij u helpen. Ons zeer ervaren team van consultants staat voor u klaar om ook uw data te optimaliseren.

De AMCS Routeoptimalisatieservice maakt de implementatie van optimalisatiesoftware en de opleiding van personeel tot routeplanners overbodig.

Recent examples of efficiency improvements from our customers include:

  • SITA Belgium: 5-10% increase in bins emptied per hour
  • Ragn-Sells Sweden: 10% reduction in number of routes
  • AES Ireland: 15% reduction in cost per lift

De basisdienst bestaat uit het leveren van 1 optimalisatie van een masterroute per jaar, en 2 optimalisaties per jaar van masterroutes voor de inzameling van bedrijfsafval.  Optimalisatie wordt geleverd op basis van een driejarig, vast servicecontract, waarvoor jaarlijks servicekosten in rekening worden gebracht. Zo houdt u volledige controle over de kosten van deze service.

AMCS kan de masterroute ook continu voor u onderhouden. Wij zorgen er dan voor dat klanten aan de geoptimaliseerde masterroute worden toegevoegd of eruit worden verwijderd. Wij bieden deze service aan tegen een apart overeengekomen prijs of op basis van nacalculatie.

bel mij terug