Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
iStock-617862870.jpg

Met Route optimalisatie kunt u 5-25% besparen op aantal wagens en/of aantal chauffeurs diensten.

iStock-584204444 routing.jpg

Met meer dan 30 jaar ervaring, worden onze systemen breed ingezet bij marktleiders in de industrie.

AMCS What-if Simulations

What-if-simulaties voor analyse, simulaties en beoordelingen van strategische beslissingen over transport

De AMCS Analysis module kan worden gebruikt voor het ontwikkelen van uitwijkmogelijkheden. Dit is erg handig bij het analyseren, simuleren en beoordelen van de gevolgen met betrekking tot mogelijke wijzigingen van de terminalstructuur/-plaatsing, de selectie van voertuigtypen, het onderverdelen van regio's in gebieden, veranderende klantomstandigheden, of in verband met het transportonderhandelingen en aanbestedingen.

Wanneer u uw distributie op een strategisch niveau analyseert, moet u zich het volgende afvragen: Hoeveel terminals moeten wij hebben en waar moeten deze zich bevinden? Moeten wij de distributie uitbesteden? Hoeveel voertuigen en welke voertuigen hebben wij volgend jaar nodig? Moeten wij de huidige (klanten-)serviceovereenkomsten wellicht aanpassen om kosten te besparen? Wat zouden de kosten van het aanvaarden van/bieden op een nieuwe klant zijn? En vraagt onze huidige vervoerder een redelijke prijs?

De AMCS Analysis module biedt u precies de tool voor het beantwoorden van al deze vragen, het beoordelen van uw langetermijnbehoefte wat hulpmiddelen betreft en het evalueren van de gevolgen van eventuele strategische beslissingen. Met de module kunnen zeer complexe berekeningen op basis van een groot aantal factoren worden uitgevoerd. De module bevat KPI's voor verschillende scenario's die u kunnen bijstaan bij het evalueren van strategische scenario's en het nemen van de meest optimale beslissing.

 

Met de AMCS Analysis module kunt u:

  • Uitwijkmogelijkheden simuleren
  • Langetermijnbehoefte wat hulpmiddelen betreft op basis van het verwachte activiteitenniveau inschatten
  • De gewenste serviceovereenkomst voor klanten berekenen en definiëren
  • Rapporten van KPI's maken
  • Budgetten voor toekomstige perioden maken

De AMCS Analysis module vormt een waardevol onderdeel van de planningssystemen van AMCS, maar AMCS biedt ook strategische simulaties op basis van consultancy aan.

bel mij terug