Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
Tree

Wij zijn AMCS, digital ways to a cleaner world

Cleaner world

We zien onszelf als 'digitale strijders'

voor praktische innovaties voor de circulaire economie, en daarmee voor een duurzame planeet.

iStock-508347521.jpg

Wij zijn AMCS

Wij zijn AMCS. Grondleggers van het AMCS platform: een voor de hele organisatie, werkend cloud- en softwareplatform op basis van de bewezen processen van duizenden afval- en recyclingbedrijven over de hele wereld.

Wij zijn AMCS

Digital ways to a cleaner world

Wij zijn AMCS. Grondleggers van het AMCS platform: een voor de hele organisatie, werkend cloud- en softwareplatform op basis van de bewezen processen van duizenden afval- en recyclingbedrijven over de hele wereld. Ons platform is geïnspireerd door wereldwijde markttrends, het stimuleren van automatisering en het leveren van end-to-end standaardisering en optimalisering voor al uw bedrijfsprocessen. Een platform dat gevestigde afval- en recyclingbedrijven slimmer, soepeler en meer gedigitaliseerd laat werken.

Met het AMCS platform hebben we een ultramodern, schaalbaar platform gecreëerd dat branche-specifieke software combineert met de beste optimalisatiemogelijkheden, de slimste e-commerce oplossingen en geïntegreerde voertuig technologie. Wij maken onze klanten succesvoller met een intelligent platform dat voorspelt en handelt, en daarbij de transformatie naar een circulaire economie ondersteunt.

Onze drijfveren zijn de bewezen resultaten  en willen we niets liever dan onze klanten voortdurend succesvol laten zijn. We zien onszelf als 'digitale strijders' voor praktische innovaties voor de circulaire economie, en daarmee voor een duurzame planeet.

AMCS heeft een hoofdkantoor in Ierland, en kantoren in heel Europa, de VS en Australië/Azië, met ongeveer 400 medewerkers en meer dan 1500 klanten. Bij AMCS zijn innovatie, toewijding en loyaliteit kernwaarden. Dat weerspiegelt zich in ons personeelsbestand: veel medewerkers werken al vele jaren bij ons. Zo behouden wij onze deskundigheid en ervaring. En dat geeft vertrouwen. Wij hebben hoge opleidingseisen. Kennis van en praktische ervaring met vele methoden en technieken. Uiteindelijk zijn onze mensen bepalend voor ons succes, onze richting en onze vooruitgang.

 

Wij zijn AMCS.

“Digitale wegen naar een schonere wereld”

bel mij terug