Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands

Sectoren

Het AMCS-platform is ontworpen om de end-to-end processen van een grote variëteit aan industrieën met complexe logistiek te dekken. Het is geschikt voor middelgrote bedrijven, maar ook voor grote bedrijven die intensieve leverings- en inzamel activiteiten uitvoeren en het complete pallet aan logistieke diensten leveren.

Alles op één platform.

 

 

Toenemende complexiteit

Bedrijven die intensieve leverings- en inzamelactiviteiten uitvoeren, worden geconfronteerd met toenemende complexiteit om de klus te klaren. Elke dag! Transportgerelateerde kosten zijn de afgelopen jaren gestegen. De urgentie om middelen op een effectieve en efficiënte manier te gebruiken, is essentieel. Tegelijkertijd eisen klanten van de 21e eeuw een hoge mate van flexibiliteit, voorspelbaarheid en betrouwbaarheid als het gaat om de logistiek van uw diensten en producten.

Elke extra mijl gereden of mislukte reis is geld verspild aan brandstof, lonen en onderhoudskosten, terwijl ook de vlootcapaciteit en het inkomstenverdienpotentieel worden verminderd.

Investeren in het AMCS Intelligent Optimisation-pakket, zoals route-optimalisatie, mobiele oplossingen, webportals en andere logitieke oplossingen, kan uw bedrijf helpen waardevolle tijd optimaal te benutten door ervoor te zorgen dat chauffeurs de beste routes krijgen en dat leveringen efficiënt en op tijd worden uitgevoerd.

Naast het Intelligent Optimisation-pakket bieden we de mogelijkheid van een back-office-applicatie voor bedrijfsbeheer of een koppeling met backoffice-software van derden. AMCS Platform bestrijkt alles.

 

bel mij terug