Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
iStock-518096183.jpg

Het type transport bepaalt de eisen met betrekking tot de planningslogica, transportmodi, prognoses en metingen, laadplanning, enz.

iStock-489431048 bewerkt.jpg

Graan en veevoeder
Verbetering van de efficiëntie van de distributie

iStock-185115399 bewerkt.jpg

Veevervoer optimalisatie

Diervoeder-, graan-, vee- en houtbranche

Betere distributie-efficiëntie in de landbouw- en bosbouw

De distributie in de land- en bosbouwsector bevat veel elementen en soorten transport; bulk, verpakte goederen, apparatuur met bijzondere afmetingen, onhandige boomstammen enz. Daarnaast moeten sommige transporttaken in meerdere etappen en op verschillende transportwijzen uitgevoerd worden. Daarom is het soort transport bepalend voor de behoeften met betrekking tot het type planning, d.w.z. de planning van masterroutes, dynamische routeoptimalisatie, real-time route-uitvoering en herplannen van routes.

Daarnaast bepaalt het soort transport de eisen met betrekking tot de planningslogica, bijvoorbeeld een etappe versus meerdere etappen, transportwijze, voorspellen en meten, laadplanningen enzovoort.

AMCS Route Planner en Fleet Planner

AMCS Route Planner en Fleet Planner zijn de ideale IT-systemen voor het plannen en optimaliseren van allerlei soorten transport in de landbouw- en bosbouwsector. De oplossingen bevatten verschillende elementen met functionaliteit die geconfigureerd kan worden om precies aan de behoeften van de klant te voldoen. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld ervoor kiezen om het systeem zo te implementeren dat alleen de masterroutes worden gepland en geoptimaliseerd of dat alleen een dynamische planning en uitvoering plaatsvindt.

Andere planningsbehoeften

AMCS Route Planner heeft een krachtige engine voor het optimaliseren van masterroutes, het invoegen van klantorders en ad-hoc orders in bestaande masterroutes en het optimaliseren van dagelijkse op batches gebaseerde routes. Deze mogelijkheden zijn vooral van belang voor de distributie van bijvoorbeeld goederen en diervoeder naar een goed gedefinieerde groep klanten en/of verkooppunten.

AMCS Fleet Planner ondersteunt ook dynamische en op real-time gebaseerde optimalisaties, waarmee batchplanningen of incrementele planningen uitgevoerd kunnen worden. Bij incrementele planningen wijzigt en heroptimaliseert het systeem continu plannen wanneer orders ontvangen worden, en heroptimaliseert het systeem routes in real-time op basis van de GPS- en statusberichten van een mobiel systeem. Deze functionaliteit is vooral van belang voor bedrijven met klanten die een fluctuerende vraag naar leveringen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijven bij wie leveringen gebaseerd zijn op prognoses van beurskoersen of bedrijven met een groot aantal bestaande klanten en veel nieuwe klanten, allemaal met onvoorspelbare orders.

bel mij terug