Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
ALBA Hecklader und Rapsfeld.jpg

De AMCS Route Planning-software is een uitstekend voorbeeld van de manier waarop de digitalisering ons leven verandert.

ALBA.jpg

Lagere CO2-uitstoot, minder voertuigen op de weg en minder verkeersdrukte.

ALBA Group

AMCS Vehicle Route Planning wijst ALBA Group de weg naar een digitale toekomst.

ALBA Group is onder de merknamen ALBA en Interseroh met in totaal 7.500 medewerkers actief in Duitsland, de rest van Europa en Azië. Met een jaaromzet van 1,8 miljard euro (2016) is ALBA Group een van 's werelds grootste recycling- en milieubedrijven en grondstoffenleveranciers.

De uitdaging

Dagelijks vervoeren meer dan 2.000 transportvoertuigen afvalstoffen en andere stoffen op een veilige en schone manier van de 200.000 inzamelingspunten naar verwerkingsbedrijven en overslaglocaties

De complexe logistiek die hiervoor noodzakelijk is, houdt dan ook ruim een derde deel van alle medewerkers bezig. Dit betekent dat circa 2.500 medewerkers elke dag werkzaam zijn in de logistiek.

De oplossing

Het routeplanningssysteem is extreem belangrijk, omdat we moeten kunnen inspelen op de steeds complexer wordende eisen die aan de planning worden gesteld. "AMCS Route Planning maakt de taak van de planner eenvoudiger zonder hem of haar te vervangen".

"Dankzij de algoritmen die door AMCS zijn ontwikkeld, kunnen we zeer complexe taken en omstandigheden verwerken in het planningsproces", aldus Matthias Redeker, Head of Logistics bij ALBA Group.

Het resultaat

De AMCS Route Planning-software is een uitstekend voorbeeld van de manier waarop de digitalisering ons leven verandert.

Voordelen van AMCS voor het bedrijf en de medewerkers:

Efficiëntie: Dankzij geoptimaliseerde routeplanning kunnen de beschikbare chauffeurs effectief en efficiënt worden ingezet.

Medewerkers: Groter gebruiksgemak en betere ondersteuning voor chauffeurs, minder stress en kleiner ongevalrisico dankzij extra hulpmiddelen.

Het milieu: Lagere CO2-uitstoot, minder voertuigen op de weg en minder verkeersdrukte.

Meer informatie

Download de case study en ontdek welke resultaten ALBA Group heeft behaald door het AMCS-platform te implementeren

https://www.alba.info

bel mij terug