Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
Flemming E 011.jpg

Our distribution is special in the sense that most of it is carried out during the night when our customers are not present at location.

natkørsel.jpg

Simple registration of the exact amount of delivered goods and register how many empty pallet and boxes are returned with Mobile

Schulstad

Afleveringsbewijzen, routelijsten en navigatie met Mobile Workforce

De mobiele oplossing van AMCS biedt afleveringsbewijzen, routelijsten en navigatie op de smartphones van de chauffeurs.

Schulstad Denmark bestaat al sinds 1880 en werkt sindsdien aan het verbeteren van de broodcultuur voor de Deense consument, met een nadruk op het traditionele bakkersvak. Vanuit 3 bakkerijen en distributiecentra produceren ruim 800 medewerkers dagelijks vers brood, dat wordt gedistribueerd naar 2700 winkels. Hiervoor worden 110 routes gepland en uitgevoerd met 80 bestelwagens.

De uitdaging

Niels Holm, logistiek directeur bij Schulstad Denemarken: "Onze distributie is bijzonder in de zin dat deze vooral 's nachts plaatsvindt, wanneer de meeste van onze klanten niet aanwezig zijn. Daarom hebben we een oplossing nodig die afleveringsbewijzen kan documenteren. We hebben te maken met krappe tijdvensters van onze klanten en we moeten kunnen documenteren dat we ons aan die vensters houden".

De oplossing

"Om een uitstekend serviceniveau te kunnen bieden, hebben we een bedrijfsmodel waarin we het bezorgpatroon bepalen aan de hand van de wensen van de klant. Later willen we de oplossing nog uitbreiden met automatische berichten aan de klant als er vertragingen of veranderingen zijn, omdat onze distributie onder meer afhankelijk is van de verkeersdrukte".

De mobiele oplossing van AMCS helpt Schulstad om een hoger serviceniveau te bieden. Niels Holm: "Onze chauffeurs ontvangen niet alleen gedetailleerde routelijsten op hun smartphones, maar ook foto's en beschrijvingen van de plaats waar ze de goederen moeten achterlaten. Dit is een groot voordeel voor onszelf en voor onze klanten, bijvoorbeeld in het geval van invallers en vervangers".

De resultaten

Met de mobiele oplossing van AMCS kunnen de chauffeurs van Schulstad precies vastleggen hoeveel goederen ze hebben afgeleverd en hoeveel lege pallets en dozen er zijn geretourneerd.

Belangrijke verbeteringen door het nieuwe systeem:

Planning en mobiele oplossing in één systeem

Afleveringsbewijs bij de klant in een appliance met tijdvensters

Routelijsten met rechtstreekse toegang tot navigatie vanaf mobiel apparaat

Grote besparingen bij acquisitie en onderhoud van hardware en nog veel meer

 

IMG_6865.JPG

bel mij terug